Social Media

De mooiste (en slimste) manier om contact te maken met je doelgroep

social media

Wat is tegenwoordig het eerste dat je doet wanneer je jouw netwerk op de hoogte wilt brengen van een bijzondere gebeurtenis in je leven? Precies! Je zet het op social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of misschien vertel je het in een korte video op TikTok. Social media is niet meer weg te denken uit ons leven en dus ook niet meer te negeren als belangrijke marketingtool.

Laat zien dat jij hebt wat ze zoeken

We scrollen wat af en gedachteloos maken we keuzes over welke informatie we binnenlaten en welke niet. Door slimme keuzes te maken in je content en de kanalen en momenten dat je die deelt, vergroot je de ‘thumb stopping power’ oftewel de kans dat je doelgroep met aandacht en betrokkenheid jouw boodschap bekijkt.
INH-1920x860-2023020041.webp
Zo wordt je doelgroep zich niet alleen bewust van je bestaan, maar ook van je meerwaarde. Daarnaast bied je ze de kans om op een laagdrempelige manier met je in contact te treden. Social media is dus de perfecte manier om je product of dienst aantrekkelijk onder de aandacht te brengen en de relatie met je doelgroep te versterken.
INH-1920x860-2023020067.webp

En dit levert het je op

Een goede post vergroot de betrokkenheid van je doelgroep met je product of dienst. Het kan hen zelfs bewust maken van een behoefte die ze daarvoor nog niet kenden. De kans op conversie wordt dus een stuk groter. In plaats van actief te zoeken en misschien te kiezen voor een concurrent, bied je ze een rechtstreekse verbinding naar het vervullen van hun behoefte bij jouw bedrijf.

Hoe pakken we dat aan?

  • We inventariseren de unieke kenmerken en meerwaarde van jouw aanbod
  • Vervolgens verdiepen we ons in je doelgroep (wie, waar, wanneer)
  • We stellen een social strategie op die past bij jouw merk.
  • We creëren unieke content en plaatsen die op jouw social kanalen
  • We monitoren de resultaten en sturen bij op de punten waar we verbeterkansen zien

Waar kunnen we je bij helpen?

Social media biedt je een makkelijke manier om direct contact te maken met je doelgroep en jouw verhalen en nieuwtjes te delen

  • Contentkalender: we brengen structuur aan in het contact met je doelgroep
  • Social marketing strategie: we kiezen de juiste kanalen op het juiste moment
  • Promotie en advertenties: we targeten je doelgroep en verhogen je SEO waarde
  • Creatie: we ontwerpen de mooiste posts in tekst en beeld
  • Management: we plaatsen de posts op je kanalen en monitoren de resultaten

Ervaar zelf onze ‘personal touch’

Ons team bestaat uit ervaren social marketing specialisten en content creators. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met de andere specialisten van Endeavour die kunnen helpen jouw merk echt een level-up te laten maken. Denk aan online marketeers die je helpen je conversiedoelen te bereiken, developers en designers die een waanzinnige website voor je bouwen, copywriters die de juiste woorden vinden voor jouw verhaal en strategen die je stap voor stap helpen bij het op de kaart zetten van jouw merk.
Jij kent je merk, wij kennen de markt en samen kunnen wij magie creëren.

Related cases

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.