We create

Creatie

Een prachtige website, social posts die viral gaan en een merk waar iedereen over praat. Het is de droom van iedere ondernemer. Techniek is een belangrijk onderdeel van je digitale successen, maar uiteindelijk gaat het om het verhaal. En dat is precies waar content om de hoek komt kijken. Die moet dan natuurlijk wel ijzersterk zijn. Ken jij je eigen verhaal al?

Weet jij eigenlijk nog niet precies welk verhaal jouw merk zo uniek maakt en al helemaal niet hoé je dat moet vertellen? Geen stress. Wij weten precies waar je doelgroep lekker op gaat en zorgen dat jouw merkverhaal daar perfect op aansluit.

Uniek en herkenbaar

Verhalen vertel je met (bewegend) beeld én tekst. Wel fijn als die dan ook begrijpelijk zijn en goed op elkaar aansluiten. Wij zorgen dat al je content, of het nu video, fotografie of tekst is, elkaar naadloos aanvullen en uniek en herkenbaar zijn voor jouw merk.

Garant staan voor continuïteit

Je begon zo goed, maar na een paar maanden merk je dat het steeds lastiger wordt om voor originele content te zorgen. Zeker als je het druk hebt. Het contentteam van Endeavour plant vooruit zodat je elke maand altijd verzekerd bent van krachtige output.Zo gaan we te werk

Kennismaking

Om jouw verhaal te kunnen vertalen naar briljante content, willen we jou en je doelgroep eerst goed leren kennen. Dat betekent dat we tijd inplannen om met jou in gesprek te gaan en je het hemd van het lijf te vragen. Wat maakt je merk uniek en wat wil je vertellen? Wat zijn je doelen en wie is jouw ideale klant?

INH-1920x860-2023020028.webp

Contentkalender

Met jouw marketingstrategie als basis maken we vertaling naar een passende contentkalender. Daarbij houden we rekening met de kenmerken van de doelgroep, de kanalen die je wilt gebruiken en het budget dat je beschikbaar stelt. We stellen een contentplan op als leidraad voor het creëren van jouw content.

Contentstrategie-Image.jpg

Creatie

Of het nu gaat om video, social posts, blogs of alle teksten op je website, onze creatieve specialisten zorgen dat de content jouw verhaal weerspiegelt én aansluit op de behoeften van je doelgroep. In samenwerking met de collega’s van Growth regelen we ook nog eens dat het op het perfecte moment via het juiste kanaal wordt gedeeld.  
Video-Image.jpg

Diensten

Endeavour biedt je een compleet assortiment van contentcreatie. Op die manier kunnen we je niet alleen volledig ontzorgen, maar ook de continuïteit en kwaliteit van al je content garanderen. Waarmee mogen we voor jou starten?

How we’ve helped others achieve their goals

You may ask us anything

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Explore our other pillars

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.