Copy

Met de juiste woorden maken we jouw verhaal onvergetelijk

Wil jij je doelgroep iets vertellen, maar kan je maar niet de goede woorden vinden? Blijven jouw nieuwsbrieven ongelezen of krijg je je blogs maar niet online? Dan kan een copywriter je helpen. Die zoekt namelijk samen met jou naar de juiste woorden om jouw verhaal zo op papier (of het internet) te zetten, dat je doelgroep het ook echt leest.

1. Step or event

Een copywriter kan jouw boodschap precies goed verwoorden

INH-1920x860-2023020083.webp

1. Step or event

Zelf vinden we het een heerlijk moment: een witte pagina die we mogen gaan vullen met een verhaal. Maar voor veel mensen is diezelfde witte pagina juist een marteling! Hoe begin je? Hoe kies je de juiste woorden? Hoe weet je of het je doelgroep ook echt aanspreekt?

 

INH-022302-copywriter.webp

1. Step or event

Een goede copywriter slaat met woorden een brug tussen wat jij als merk wilt vertellen en wat jouw doelgroep overtuigt. Effectieve copy is inspirerend, herkenbaar en helpt je een band op te bouwen met je doelgroep en ze tot actie aan te zetten. Combineer dit met bijvoorbeeld video, online advertising, social media en een killer website en je succes is zo ongeveer verzekerd.

INH-1920x860-2023020050.webp

En dit levert het je op

Met copy helpen we je om zowel de relatie met jouw doelgroep te verbeteren als je targets te behalen. Daarnaast zorgen wij voor een vaste structuur en regelmatige productie. Laten we samen de kern van je verhaal onder woorden brengen en vertalen naar pakkende teksten die gevonden én gelezen worden.

Zo doen we dat

Killer copywriters voor jouw vraagstuk

In ieder vakgebied heb je specialismen, zo ook in copywriting. Daarom kijken we bij iedere opdracht welke copywriter daar het beste bij past. Zoek je iemand die jouw merkverhaal perfect kan verwoorden? Dan staat er een creatieve copywriter voor je klaar. Wil jij meer leads binnenhalen op je website? Dan is een conversiegerichte copywriter wat je zoekt. Voor iedere soort copy en passend bij elke tone-of-voice, hebben wij jouw perfecte match.

Waar kunnen we je bij helpen?

Tekst komt in allerlei vormen en maten. Zoek je iets specifieks? Of wil je teksten in een andere taal? Geen probleem. Neem contact met ons op en dan gaan we het voor je regelen.

  • Contentkalender: breng structuur aan in het contact met je doelgroep
  • Social media: zet de juiste caption bij je social posts
  • Blogs: informeer je doelgroep en verhoog je SEO waarde
  • Nieuwsbrieven: stuur e-mails die echt gelezen worden
  • Whitepapers: deel je kennis en claim autoriteit
  • Persberichten: verspreid jouw nieuws
  • Website: verras bezoekers met de juiste woorden en bouw een hoge SEO waarde
  • Webshop: beschrijf je producten zo dat ieder item een absolute must-have wordt
  • Online advertenties: Val op tussen duizenden online reclames

Related cases

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.