Branding starts digital

Strategy

Welke richting moet een bedrijf of merk op? Die vraag beantwoorden we met strategie. Strategie geeft richting, schept heldere kaders en creëert duidelijke lijnen voor het maken van operationele keuzes en het behalen van succes. Hoe we dat doen? Na verschillende sessies leveren wij een actiegerichte en uitvoerbare blauwdruk op om kansen in de markt te benutten met oog op jouw merk, digitale marketing en communicatie.

Logo Endeavour Platforms

Start digitaal

Het grootste deel van de touchpoints met je doelgroep vindt online plaats. Daarom starten wij altijd vanuit een digitaal vertrekpunt.

Onze LEVEL UP® methode

Een goede strategie is afgestemd op het merk en de omgeving daarvan. We kijken naar de doelgroep vanuit een life journey: hoe maak je impact in iemands leven?

Orchestrated Digital Marketing 

De digitale wereld is complex. Regie houden op alle kanalen en middelen is een dagtaak die wij voor je uit handen nemen. Altijd in overleg, maar ontzorgend voor jou.

Kennismaking

We vertalen je uitdaging naar een concrete vraag en bieden de oplossing. Met een helder plan van aanpak en met ondersteuning van onze bewezen methodes.

INH-022302-b2b-customer-data

Actionable blueprint

We dagen je uit om keuzes te maken in doelgroep, boodschap, middel en doelstelling. Daarna vertalen we dit naar een blauwdruk waarmee we concrete invulling geven aan jouw vraagstuk.

INH - 1920x860 - 2023020007

Langetermijn sparringspartner

We zien onszelf graag als jouw partner voor de komende tijd. We checken regelmatig bij je in zodat we zeker weten dat we op koers liggen, qua creativiteit, koers en budget. 

INH-022302-keurmerk

Diensten

Welk vraagstuk heb jij? Of het nu gaat om het neerzetten van een compleet merkverhaal of het uitwerken van een contentstrategie, samen met onze specialisten zetten we de juiste route uit voor jouw doelstellingen.

How we’ve helped others achieve their goals

You may ask us anything

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Explore our other pillars

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.