Digital platform design

Dichterbij kom je niet

Een digitaal platform dat een bijzondere ervaring biedt, brengt je dichter bij de klant dan ooit. Of het nu een website, e-commerce omgeving of mobile app is, wij bouwen digitale platformen zodat merken en bedrijven altijd bereikbaar zijn voor hun doelgroepen. Met de mogelijkheden van digitaal is het onze kunst om merken door te vertalen naar een virtuele ervaring die raakt en converteert.

Een onvergetelijke digitale ervaring

Wij ontwerpen een digitaal platform altijd vanuit het perspectief van de doelgroep. Je wilt hun leven namelijk makkelijker maken. Snel relevante informatie en functionaliteit beschikbaar stellen is cruciaal om uiteindelijk de gebruiker zo snel en zo goed mogelijk te helpen met een digitale ervaring die er geweldig uitziet en uiteraard converteert. Daarom is onder aan de streep is een digitaal platform niet meer weg te denken in de bedrijfsvoering.

Employer branding

Hoe kan ik digitale middelen inzetten om personeel aan te trekken en te behouden? Met employer branding benadruk je de sterke kanten van jouw bedrijf.

Het verhaal vertellen

Wanneer we een nieuw platform creëren, gaan we eerst op zoek naar het verhaal dat we er willen vertellen. Dit stemmen we af op de doelstellingen en doelgroepen. Vervolgens maken we de vertaalslag naar de architectuur van het platform.

Inspiratie en design

Zodra het verhaal en de architectuur staan, gaan we op zoek naar verrassende manieren om deze in te vullen. We ontwerpen het gehele platform, van typografie en kleur tot tone of voice en animaties.

Oplevering en verbetering

Nu het design compleet is, leveren we alle onderdelen aan bij development. Zij gaan ervoor zorgen dat het platform tot leven komt. We leveren een volledig functionerend platform op en blijven na livegang verbeteren aan de hand van nieuwe inzichten, technologieën en doelstellingen.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Herwin van den Berg

Managing Director Strategy, Concepts & Content & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen