Onze cultuur

Endeavour staat voor alle avonturiers die niet weten wat ze te wachten staat en welke obstakels er zullen zijn, maar op pure moed en doorzettingsvermogen bereiken wat iedereen onmogelijk hield. Ontdekkingsreizigers die nieuwe wegen inslaan en niet bang zijn om daar soms vanaf te wijken.

We geven eerlijke feedback. Soms iets té eerlijk, maar altijd goedbedoeld. Van Gen-Z tot babyboomer, hier staan alle neuzen dezelfde kant op.
Frisse blikken ontmoeten doordachte inzichten op onze werkvloer. Digital talent vindt hier hun weg naar een nieuw niveau.
Don’t fake it, just make it. Samen werken, fouten maken en die vervolgens weer kaarsrecht zetten. Met onze expertises dagen we elkaar uit, iedere dag weer.
We doen dingen vaak nét even anders, maar met resultaat. Daar wen je nog wel aan.

Vanuit dit gevoel voor avontuur is Endeavour in 2002 opgericht. Met de wens om nieuwe dingen te proberen, zelfs als dat risico’s met zich meebrengt. Endeavour reikt naar de sterren met het lef om de boel op te schudden. De digitale wereld biedt ons alle mogelijkheden om grenzen te verleggen.

Proud of who and where we are.

200+ Endeavourites in alle soorten en maten,
een gezellige boel!

Proud of who
and where we are.

Open communicatie en samenwerking staan centraal.
Met elkaar, maar ook zeker met de klant.

Middelmatigheid is niet onze stijl. We gaan altijd voor die 10+!

Don’t let the friendly vibe fool you: die gaat namelijk prima samen met een killer werkmentaliteit!

Is er een probleem? Dan lossen we dat op. Wat het ook is.

We. have fun! Tijdens het werk,
maar zeker ook tijdens feestjes,
borrels en…de jaarlijkse vakantie!

Iedereen is welkom en mag zichzelf zijn. We behandelen elkaar met respect.

Endeavour kent geen klassieke bureau overwerkcultuur. We houden namelijk ook best wel van ons prive leven.

Wij geloven dat nieuwsgierigheid, leergierigheid, ondernemerschap en ambitie de sleutels zijn voor succes. Het doel is belangrijk, maar de reis ernaartoe is wat echt telt. Wat je vandaag onderzoekt, leert, ontdekt en vastlegt, betaalt zich morgen uit. Of het nu gaat over persoonlijke ontwikkeling of over merkdoelstellingen. 

Explore today, conquer tomorrow

We snappen dat elke klant unieke dromen en doelen heeft. Wij zijn het gereedschap dat merken helpt om voorbij hun digitale grenzen te gaan. Onze durf en drive hebben ons groot gemaakt, maar we blijven nuchter en realistisch. Geen flauwekul, altijd met beide voeten stevig op de grond.

Come, connect

We are eager for new challenges

We are digital though still human. We love our culture shaped by 140 approachable, collaborative and passionate human beings.

We zetten onze skills, kennis, creativiteit en doorzettingsvermogen om in baanbrekende digitale strategieën, naadloze gebruikerservaringen, verleidelijke digitale verhalen en verbluffende visuele ontwerpen. 
We streven niet zomaar naar het beste, maar naar het buitengewone.

We are what we do

You may ask us anything

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.