Applicatie

Zo bouwen we een app op maat

Een applicatie biedt je allerlei mogelijkheden om de interactie met je doelgroep aan te gaan. Maar hoe bouw je een app? Waar begin je? En wat heb je er allemaal voor nodig? Deze, en alle andere vragen die je misschien hebt over het bouwen van een app, kunnen wij voor je beantwoorden.

Dit kunnen we voor je doen

We hebben verschillende experts in huis op het gebied van app ontwikkeling. Heb je een specifieke vraag? Dan komen we graag met je in contact. 

  • App-ontwikkeling: wij vertalen jouw wensen naar een concreet plan. Zo gaat jouw app eruit zien. 
  • Bouw van een nieuwe app: onze developers zijn erin gespecialiseerd om jouw app digitaal tot leven te brengen. 
  • Verbetering of uitbreiding: heb je al een app, maar is die toe aan een upgrade? Dan kunnen wij je helpen een stap in de goede richting te zetten. 

Van grote klus naar behapbaar traject

Een app bouwen is best een grote klus. Niet alleen moet je bedenken welke onderdelen je wilt verwerken in je app, ook zaken als gebruiksvriendelijkheid en snelheid vragen de aandacht. Daarom is het belangrijk om eerst het doel of de functie van je app te definiëren. Door deze scherp voor ogen te hebben, wordt het bouwen van een app vaak gemakkelijker. 

Een app bouwen volgens een duidelijk plan 

Voordat we beginnen aan de bouw van je app, is het belangrijk dat we kiezen welke stappen we gaan zetten. Daarom maken we samen met het team en de projectmanager een duidelijk plan. Daarna kunnen we aan de slag. 

Stap voor stap een nieuwe app

Wanneer we voor een klant een app bouwen, doorlopen we samen een aantal stappen om zo tot een goed eindresultaat te komen.

User experience en visual experience design

Samen denken we iedere feature uit die in jouw app moet zitten, van inlogscherm tot betaalsysteem. Onze user experience designers denken mee vanuit de gebruiker en bepalen de logische stappen. Vervolgens geeft de visual experience designer hier invulling aan met een design dat past bij jouw merk.

INH-1920x860-2023020086.webp

Development

Nu is het aan front- en back-end development om jouw app te bouwen. Dit doen ze in sprints. De projectmanager houdt jou op de hoogte van de status en checkt regelmatig in zodat je weet waar we mee bezig zijn.

INH-1920x860-2023020022.webp

Testing & livegang

Als development bijna klaar is, is het tijd om je nieuwe app te gaan testen. Zo weten we zeker dat alles in je app goed werkt. Nu kunnen we live, downloaden maar! 

INH-1920x860-2023020065.webp

Bewaking van veiligheid en effectiviteit

Succesvol een nieuwe app bouwen lukt alleen als je daar de juiste mensen voor hebt. En dat gaat verder dan de juiste developer. Daarom stellen we voor ieder project een team samen dat vast werkt aan de ontwikkeling en bouw van een app. Zo kunnen zij goed onderling samenwerken en is het voor de opdrachtgever makkelijk om snel te schakelen met de juiste mensen. Benieuwd wie jouw app gaan bouwen?

Related cases

Gerelateerde diensten

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.