We provide

Inhousing

Ondersteuning nodig op het gebied van online marketing? Schakel een hero in en versterk je marketingteam op flexibele basis. Je online marketeer werkt ‘inhouse’ bij jou op kantoor, met de backup van senior specialisten bij Endeavour.

Zo gaan we te werk

1. Oriënterend gesprek

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

2. Matchmaking

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt maken we overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.INH-1920x860-2023020023.webp

3. Samenwerking en begeleiding

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

4. Maandelijkse training

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.INH-1920x860-2023020056.webp

5. Endeavour als achterban

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

6. Match made in heaven

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.
INH-1920x860-2023020027.webp

Diensten

Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam specialistische kennis of wil je online groeien? Heroes is the place to be voor flexibele inhuur van next-gen online marketeers.

Case voor Okhuysen

Benieuwd naar het werk van onze Heroes? Bekijk hier een video over een van onze cases. 

Onderzoek: werving

Hoe vind je toptalenten en hoe bind je ze aan je organisatie? Lees het in ons rapport.

6 onmisbare competenties

Soft skills zijn ook belangrijk voor online marketeers. Waar moet je op letten?

You may ask us anything

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Explore our other pillars

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.