Webshops

Waar iedereen een shopaholic wordt

E-commerce websites worden met de dag ingewikkelder. Vooral het up-to-date houden van producten, overzichtelijke productweergaven en integraties met verschillende systemen, zijn uitdagingen waar veel e-commerce partijen tegen aan lopen. Maar met de juiste webshop en technologie daarachter, hoeft het niet moeilijk te zijn.

Waar kunnen we je bij helpen?

Als je producten online wilt verkopen, kunnen we je op allerlei manieren helpen. Staat jouw uitdaging er niet bij? Neem gerust contact op, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen. 

  • Webshop bouwen: van design tot development, wij realiseren een converterende webshop. 
  • Gebruikerservaring verbeteren: je wilt het je klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om een product te kopen. 
  • Conversie verhogen: de indeling van je website is bepalend voor het aantal verkopen dat je doet. Samen verhogen we jouw conversie. 
  • Mobiele versie verbeteren: shoppen gebeurt meer en meer op de telefoon van je klant. Daarom is het belangrijk om je webshop te optimaliseren voor mobiel gebruik.
  • Integraties: ga je over naar een nieuw systeem? Bijvoorbeeld voor betalingen of voorraadinformatie? Wij zorgen voor de soepele integratie.

Technische vraag, menselijk antwoord

Onze developers weten alles van code, IPA’s en integraties. Maar soms lijken ze een andere taal te spreken. Toch heeft het bouwen van een nieuwe webshop ook een menselijke invalshoek nodig. Het is immers een mens die iets koopt. Daarom leveren we niet alleen technisch een strakke website op, maar zorgen we er ook voor dat je bezoekers in één oogopslag zien hoe ze door je webshop kunnen navigeren om een aankoop te doen.

Meer verkoop, omzet én winst

Er zijn een aantal randvoorwaarden die er voor zorgen dat een webshop meer producten verkoopt. Een voorbeeld daarvan is snelheid. Als een productpagina een lange laadtijd heeft, is je consument al weer vertrokken. Development van een e-commerce platform gaat dus verder dan alleen design en code, wij kijken mee op alle factoren. 

Zo bouwen we jouw webshop

Wanneer je bij ons een webshop laat bouwen, doorlopen we verschillende fasen.

User experience en visual experience design

Samen ontwerpen we de webshop die jij nodig hebt. Heb je al een design? Dan gaan we meteen door naar stap 2. 

INH-1920x860-2023020086.webp

Development

Onze developers bouwen jouw website. In een staging omgeving kan je deze regelmatig bekijken en feedback geven.

INH-1920x860-2023020022.webp

Testing & livegang

Voordat we live gaan, testen we je website van A tot Z. Is alles in orde? Dan is het tijd voor een feestje, jouw nieuwe webshop is up and running!

INH-1920x860-2023020065.webp

Een samenspel van specialismen

Bij het bouwen van een webshop komen verschillende expertises kijken, zoals design, development en project management. Daarom stellen wij bij iedere klus een vast team aan die zich volledig focussen op jouw vraagstuk.

Related cases

Gerelateerde diensten

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.