Websites

Die jouw doelstelling centraal zetten.

Wil jij een nieuwe website laten bouwen? Bijvoorbeeld omdat je huidige website verouderd is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu meer aankopen of leads wilt genereren, je omzet wilt verhogen of je merk online wilt versterken, wij kijken graag mee naar de juiste web development oplossing voor jouw uitdaging.

Dit kunnen we voor je doen

Het bouwen van een website kan op allerlei verschillende manieren. We hebben een hoop specialismen in huis, dus neem gerust contact met ons op als jouw vraagstuk er niet bij staat.

  • Front-end development: onze front-end developers ontwikkelen alle visuele aspecten van je website volgens de laatste update in code. 
  • Back-end development: aan de ‘achterkant’ van je website komen een hoop zaken samen, zoals formulieren die je inbox bereiken of buttons die op de juiste manier doorlinken. Back-end developers zorgen voor een website die op-en-top functioneert.
  • WordPress website: naast maatwerk kunnen we met WordPress ook ontzettend veel opties bieden. Ondanks dat WordPress een standaard oplossing is, kunnen onze developers dit platform gebruiken om een unieke website te creëren.

Denk vanuit de bezoeker

Tegenwoordig heeft elk bedrijf een eigen website. Hoe zorg je ervoor dat jouw website ook écht uniek is? En indruk maakt op je bezoeker? Dat doe je door te denken vanuit de bezoeker, en te bepalen wat die belangrijk vindt. Het bouwen van een nieuwe website gaat dus niet alleen om het vertellen van jouw verhaal, maar ook om het betrekken en bedienen van de bezoeker. 

Een unieke website die doelstellingen behaalt

Het bouwen of updaten van je website doe je natuurlijk niet zomaar; je website heeft waarschijnlijk een doel. Afhankelijk van dat doel, kijken wij hoe we je website het beste op kunnen bouwen, kunnen ontwerpen en kunnen vullen met de juiste teksten. Dat totaalplaatje zorgt voor een website die past bij jouw doelstellingen.  

Samen bouwen we de website die jij nodig hebt

Als we samen een website gaan bouwen, doorlopen we verschillende fasen.User experience en visual experience design

Experts op het gebied van gebruikerservaring en design helpen jou naar het beste ontwerp. Heb je al een ontwerp? Dan kunnen we meteen aan de slag met development

INH-1920x860-2023020086.webp

Development

Met ervaren front- en back-end developers gaan we aan de slag om jouw website digitaal tot leven te brengen. Natuurlijk krijg jij een sneak peek in een staging omgeving.

INH-1920x860-2023020037.webp

Testing & livegang

Is je website klaar? Dan is het tijd om deze eens goed te testen. Als jij en wij helemaal tevreden zijn, kunnen we live! Heb je al een website? Dan zorgen we met een goede migratie ervoor dat je huidige website doorlinkt naar je nieuwe website.

INH-1920x860-2023020065.webp

Een software oplossing op maat

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met je website. Omdat er nogal wat keuzes te maken zijn bij website ontwikkeling, helpen we je bij iedere stap. Daarvoor hebben we verschillende specialisten in huis, die je allemaal met hun vakkennis helpen naar het beste resultaat. 
Related cases

Gerelateerde diensten

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.