Our origin stories

How it all started

Endeavour is ontstaan vanuit 7 bedrijven die ieder een eigen expertise hadden. Toen al deze bedrijven besloten hun krachten te bundelen, ontstond Endeavour zoals we dat nu kennen: een full-service digital marketing bureau met een sterke technische achtergrond.

Explore our other pillars

Logo Endeavour Platforms
We build smooth

Platforms

Je website, app of e-commerce platform kan een doorgang naar een nieuwe wereld zijn. Zorg dat je doelgroep zich thuis voelt in jouw digitale omgeving.

 

We create juicy

Content

Content is de stem van je merk. Laat je horen met creatieve verhalen, verteld in een drumbeat en door middel van video, copy, social media en influencers.

We trigger solid

Growth

Ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen en maak een plan voor meetbare groei met ads, data, e-mail en nog zo veel meer.

We provide agile

In-housing

Laat je team ondersteunen door marketeers en developers die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik naar het werkveld te kijken.

You may ask us anything

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.