Ontketen de kracht van video

Trek aandacht, vergroot betrokkenheid en versterk je merk.
Bekijk hier hoe wij video hebben ingezet voor onze partners.

DAS – Ik sta achter je

Bij DAS gaat het eigenlijk niet over wetboeken, regels en documenten. Het gaat over mensen. Met deze video laat DAS zien dat recht pas echt tot zijn recht komt met oprechte betrokkenheid voor de mens achter de zaak.

Loogman – Wasapp!!!!

Een ritje door de wasstraat bij Loogman was al een feestje, maar met de nieuwe Was app wordt het nog leuker omdat je op die manier ook nog eens kunt sparen voor mooie kortingen op je wasbeurt.

GrillGuru – You are a guru

Of je nu een groot feest viert op een zwoele zomeravond of met je winterjas aan een lekker hapje wilt eten met de familie; met een barbecue van GrillGuru wordt het altijd gezellig. Warning: van deze video ga je trek krijgen.

Let us contact you

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem
We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.