Video

Breng je verhaal visueel tot leven

Video is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dat blijkt wel uit het feit dat dagelijks miljoenen mensen wereldwijd filmpjes bekijken over duizenden verschillende onderwerpen. Hoeveel video’s bekijk jij gemiddeld op een dag? En wat voor soort video’s zijn dat en via welk kanaal bekijk je ze? Bewegend beeld blijkt een krachtige manier om een verhaal te vertellen. Het is dan ook niet gek dat het een belangrijk onderdeel is van de meeste marketingstrategieën.

1. Step or event

Een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden

INH - 1920x860 - 2023020044

Raak je doelgroep

Een video is bij uitstek de ideale manier om je doelgroep mee te nemen in je verhaal. Je kunt er vrij gemakkelijk de aandacht van je doelgroep mee trekken en op laagdrempelige wijze je boodschap delen. Het is een dynamisch medium dat snel emoties oproept of versterkt en de kijker in korte tijd meeneemt op een visuele reis. 

INH - 1920x860 - 2023020032

En dit levert het je op

Video helpt je dus om op een krachtige manier de aandacht van je doelgroep te trekken en op een aantrekkelijke manier je verhaal te vertellen. Allemaal leuk en aardig, maar je het moet natuurlijk ook bijdragen aan je doelstelling. Bijvoorbeeld om de brand awareness te verhogen, de betrokkenheid van je doelgroep bij je merkverhaal te vergroten, je autoriteit op de markt te versterken of als middel om eerdere klanten te interesseren in je overige producten en diensten. Ieder doel vraagt om een ander soort video. Wij kunnen je hierin adviseren en vervolgens een video maken die perfect past bij jouw gestelde doel.

Zo doen we dat

We starten altijd met het bedenken en uitwerken van een creatief concept vanuit jouw merkstrategie en marketingdoelen

 • Eerst inventariseren we je behoeften en doelstelling(en)
 • Vervolgens verdiepen we ons in je doelgroep. We kiezen de videostijl die het beste aansluit bij je doel en je doelgroep
 • We ontwikkelen een script en een storyboard
 • In de pre-productie regelen we alles van locaties tot casting en styling
 • En dan het echte werk: de productie. Dat begint met filmen maar de echte magic happens in onze editing suite waar beeld, geluid en VFX samenkomen.

Natuurlijk zorgen we ook dat na de productie jouw video ingezet gaat worden op de juiste kanalen en, met hulp van onze Growth-specialisten, gegarandeerd je doelgroep bereikt.

Een creatief team van visuele masterminds

Een goede video maak je nooit in je eentje. Je hebt diverse professionals nodig met specialistische kennis op het gebied van conceptontwikkeling, regie en productie, videografie, sound en editing. En om te zorgen dat iedereen lekker vlot kan samenwerken is ook een projectmanager geen overbodige luxe. Endeavour heeft dit hele scala aan specialisten in huis, die samen een ijzersterk team vormen en de allervetste video’s opleveren.

En natuurlijk maakt je video deel uit van een groter marketingplan. Ook hiervoor vind je bij Endeavour alle specialisten onder één dak die je hierbij kunnen helpen. Denk developers en designers die een waanzinnige website voor je bouwen, copywriters die de juiste woorden vinden voor jouw verhaal en strategen die je stap voor stap helpen bij het op de kaart zetten van jouw merk.

Wat voor video past bij jou?

De ene video is de andere niet. Net als andere contentuitingen moet een video passen bij de identiteit van je merk, bij je doelgroep en bij het kanaal waar je het op wilt weergeven. Bij Endeavour kunnen we je van begin tot eind helpen met het maken van de perfecte video voor jouw merk.

 • Campagnes (tv-commercial en online video)
 • Brandmovie
 • Reels, stories, gif’s en overige social content
 • Animatie (2D/3D)
 • Motion design
 • Employer branding
 • Fotografie

Related cases

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.