Programmatic buying

Maak een gigantische indruk

Hoe bereik je zo effectief en efficiënt mogelijk je doelgroep? Het eenduidige antwoord is programmatic buying. Vervang je handmatig mediaruimte inkopen voor een Demand Side Platform (DSP), dan vallen allerlei puzzelstukken binnen milliseconden op hun plek. Met programmatic buying koop je automatisch advertentieruimte waardoor je meer adverteert met minder moeite. Geavanceerde ecosystemen van algoritmen analyseren consumentengedrag en schotelen de ‘juiste’ persoon de ‘juiste’ advertentie voor. In een ideale wereld raakt dat algoritme direct de juiste snaar, maar in werkelijkheid heeft dat algoritme sturing nodig. Met ervaren specialisten aan de knoppen, zorg je ervoor dat je jouw marketingbudget optimaal benut.

Strategie en uitvoering

Programmatic buying is slechts een van de mogelijkheden om je doelgroep efficiënt te bereiken. Als we aan de slag gaan met programmatic buying, berusten onze inspanningen op een strategisch fundament. Strategie zonder uitvoering is nutteloos en uitvoering zonder strategie is doelloos. Hoewel programmatic buying voor grote adverteerders een welkome verademing is, gaat het niet zonder risico. Segmentatie, targeting en positionering brengen we daarom zorgvuldig in kaart. Succesvol wordt het pas wanneer het is ingebed in een georchestreerde online strategie. Met het digital groeiprogramma van Endeavour zorgen we ervoor dat alle puzzelstukken samenvallen.

Al je digitale advertising in sync?

Steeds meer resources zetten op een groter bereik is een bodemloze put omdat de concurrentie sterker wordt. Ga voor rake advertenties die een kans, inzicht of meerwaarde voorschotelen aan je doelgroep op het moment dat ze daarvoor open staan. Hoe?

Ervaren specialisten

Met Demand Side Platforms zijn we in staat om in real time advertentieruimte in te kopen op basis van segmenten, gedrag of specifieke triggers. Data helpt ons efficiënter werken. De continue influx van data zorgt voor maximaal resultaat, mits je aan de juiste knoppen draait. Succesvol wordt het pas wanneer gedreven digitale specialisten aan het stuur zitten.

Rake advertenties

Rake advertenties bieden een kans, inzicht of meerwaarde aan je doelgroep op het moment dat ze daarvoor open staan. Met programmatic buying blijf je weg van lukrake advertenties en neem je marketing technologie in de arm als business partner. Daarbij is de creatie van goede advertentieteksten en visuals van essentieel belang.

Resultaat

Wie spreekt er beter online lichaamstaal dan data-gedreven tools dat doen? Juist. Met programmatic buying wind je er geen doekjes om, maar kom je direct ter zake. De continue influx van data-gedreven media inkoop zorgt voor optimale prestaties, mits je aan de juiste knoppen draait. Zo zorgen we voor meetbaar en maximaal resultaat.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Martijn Berns

Managing Director Growth & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen