Een Lovie award in the pocket!

Gespannen zaten we vanmiddag met alle collega’s voor de TV, kijkend naar de uitreiking van de Lovie Awards in Londen. Ondertussen is de champagne gedronken en glunderen we van trots, want we hebben een Lovie Award in ontvangst mogen nemen! 

De Lovie Awards bekronen jaarlijks het beste Europese online werk. Als digital agency is dat natuurlijk een award die je moet hebben. Eerder wonnen we al een Lovie award, namelijk voor Toyota

 

Lovie Winner in Advertising: Health, Wellness & Pharmaceutical! 

Onze case voor Danone HiPRO won een Lovie in the category Advertising: Health, Wellness & Pharmaceutical. The Lovie Awards, gepresenteerd door de International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS), is de meest prestigieuze onderscheiding in Europa voor uitmuntendheid op het gebied van websites, online reclame, internetvideo, apps, mobiele sites & podcasts, meta-verse en social. Wil je weten hoe blij we zijn met de award? Check dan even onderstaande video!

Related news

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.