Evenementen in de industrie: Wel of niet gaan?

Vorige week was het natuurlijk weer AdNight. Een begrip in de marketingbranche. Iedereen die tijdens het event naar het toilet is geweest, heeft daar vast één of meerdere posters met vacatures gespot. Als binnen jullie team niemand op zoek is naar een nieuwe baan, zul je die waarschijnlijk negeren. Maar, wat nou als volgende week het halve team zoek is omdat ze die avond een andere baan hebben gevonden?!

Hopelijk kan je ondertussen rustig ademhalen. Jullie team vond het een geweldige avond, de gênante filmpjes en eindeloze stroom foto’s zullen nog maanden door het bedrijf circuleren en iedereen zit nog lekker op z’n plek. Het team is happy. Juíst als team. 

Digital marketing is een snel veranderend vakgebied. Trends die vandaag hot and happening zijn, zijn morgen wellicht passé. Daarom is het van groots belang dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Of je dat nu doet door het bijwonen van AdNight of door een nieuwe cursus of workshop te doen. 

Kortom, ja je zult altijd het risico lopen dat je collega’s kwijt raakt, maar als jullie een hecht en happy team zijn, is de kans veel groter dat het vooral een heel leuk teamuitje is. Waar iedereen ook nog eens wat van opsteekt. See you there next time?

Quotes

Related news

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.