Een bronzen Grand Prix Content Marketing Award

Vier oktober was het zo ver: de uitreiking van de Grand Prix Content Marketing Awards. Met meerdere nominaties op zak namen de betrokken teams plaats in tijdens de award show. Vol trots mochten we een bronzen award mee naar huis nemen. Deze werd in de categorie Campagne toegekend voor de campagne Level up met HiPRO voor onze klant Danone HiPRO.

Juryrapport: “De inzet vanuit de story telling-gedachte is sterk”

We zijn trots op het juryrapport dat we mochten ontvangen. “Een mooie campagne die werkte met duidelijke, meetbare doelstellingen, een goed uitgewerkte en uitgevoerde strategie. Ook vond de jury het sterk dat er is gekozen voor micro-influencers, aanvullend de bekende Nederlandse Olympische atleten. De uitwerking van de video’s was goed, de inzet vanuit de story telling-gedachte sterk.”

 

In onze eigen woorden

Creatief directeur Roeland je Jong zegt: “Het is een beloning voor creatief werk waarbij we het merk HiPRO betekenisvol, relevant en met authentieke verhalen hebben geïntroduceerd. Met deze a-typische volledig digitale campagne is onze creatieve aanpak verschrikkelijk effectief gebleken en hebben we in de categorie echt het verschil gemaakt.”

Related news

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.