Endeavour is trots op 6 Emerce100 vermeldingen

De Emerce100, een jaarlijkse uitgave van mediaplatform Emerce, is een overzicht van de beste bureaus. Wendbaarheid, creativiteit en innovatie zijn een must in het digitale landschap. Dat we deze eigenschappen bezitten, blijkt uit onze zes vermeldingen in de Emerce100. Daar zijn we erg trots op!

 

De Emerce100 komt tot stand in samenwerking met 1500 respondenten en experts die de kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit van bureaus in verschillende disciplines beoordelen. Daarnaast wordt ook de Net Promoter Score (NPS) meegenomen in de berekening. And our hard work paid off, resulterend in zes vermeldingen met gemiddeld meer dan 4,5 sterren!

  • Endeavour Content, Superlab, Digital agency online campaign (5.5).

  • Endeavour Growth, DBOM, Digital marketing bureau klein (4.5).

  • Endeavour Platforms, PXL.widgets, Digital agency full-service middelgroot (4).

  • Endeavour Content, 3sixtyfive, Influencer marketing bureaus (4.5).

  • Endeavour, Hellodialog, E-mailmarketing software (4.5).

  • Endeavour, Bureaugroepen (4.5).

Endeavour zet vol in op het versnellen van de digitale performance van haar klanten. Onze dienstverlening spreiden we over de gehele breedte van digital marketing en we ondersteunen onze klanten op ieder digitaal vraagstuk. We noemen dat ‘orchestrated digital marketing’. Een naadloze samenwerking van digitale disciplines zorgt voor het behalen van de doelstellingen van onze klanten, en dat is waar het om draait.

De 150+ digitale specialisten van Endeavour zijn ontzettend trots om weer vermeld te zijn in de Emerce100.

Related news

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.