Influencer marketing

De kracht van de mens

Het is onze missie om merken te helpen met de overstap van old school reclame naar authentieke en vertrouwde content. Zoals we graag zeggen: de beste reclame is helemaal geen reclame. Het creëren van inspirerende content die resoneert met je doelgroep is noodzakelijk. Op deze manier levert je content een bijdrage aan zowel je branding als sales. Wij zijn een van de eerste influencer marketing bureaus in de industrie en blijven deze leiden met prijswinnende campagnes en programma's voor zowel B2B als B2C. Maak gebruik van de kracht van de mens met Endeavour. 

 

Geïntegreerde influencer marketing

Toonaangevende merken baanden de weg en bouwden een groot imperium op social media. Kun je raden hoe? Door een influencer-first aanpak te hanteren in hun marketingmix. Influencer marketing is niet langer een nice-to-have, maar een must-have voor merken die de juiste consumenten willen bereiken. Wij helpen onze klanten te gedijen in het digitale tijdperk door creatieve campagnes te combineren met slimme always-on programma's. Als er ooit een recept voor succes met influencer marketing is geweest, dan is het wel uit ons kookboek.

Hoe zet ik social media effectief in om doelstellingen te behalen?

Met de juiste content kan je iedere doelgroep op social media bereiken.

Creatief in hart en nieren

Onze bekroonde influencer-marketingcampagnes zitten boordevol creativiteit. Je hebt het nodig om op te vallen en buzz en betrokkenheid te genereren. Een provocerende aanpak resulteert in een sterke, gunstige en unieke merkpositionering bij de doelgroep. En het beste? De verkoop zal zeker volgen en dat is natuurlijk waar we op uit zijn.

Data-gedreven van aard

Onze data-driven aanpak volgt een solide strategie en streeft naar de hoogst mogelijke ROI. De soepele integratie met de bestaande marketingkalender, sales funnel en reclamestrategie van een merk vergroot de impact van de influencer. Duidelijke KPI's zorgen voor een meetbare impact. Creëer, analyseer, optimaliseer en herhaal.

Schaalvergroting naar de top

Wat gebeurt er als je de juiste tools, ervaring en een internationaal netwerk mixt? Dan krijg je de perfecte influencer marketing strategie voor toekomstige groei. Onze aanpak stelt je in staat om op te schalen naar nieuwe markten of regio's. We zoeken ijverig naar innovatieve en duurzame manieren om losse campagnes uit te breiden naar sterke online communities. Samen een beweging starten?

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

John Meulemans

Strategy Director & Partner Endeavour

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen