Zó bouw je toegankelijke websites voor slechtzienden

Wij geven 3 praktische tips om je website toegankelijk te maken voor slechtzienden. En dat je hiermee ook direct je SEO verbetert, is een leuke bonus!

Wat kost het om een website te laten maken?

Vaak weet je vantevoren niet hoe lang een software project gaat duren en ook niet wat het gaat kosten. Maar daar kun je niet bij je investeerder mee aankomen. In deze blog gaan we in op budgettering van software projecten en hoe je het the right way doet.

Geen buyers, wel builders: Endeavour neemt Create over

Endeavour neemt developmentbureau Create over, niet vanuit winstoogmerk maar omdat de culturen goed op elkaar aansluiten.

Meet het succes van je teksten!

Schrijf je vaak SEO-teksten? Zorg er dan voor dat je het succes meet. Want meten is weten, en zo kun je verbeteren. Wij vertellen je naar welke KPI's je moet kijken.

Personeel Endeavour gaat gevangenis in

Van designer of copywriter naar celbewoner, dat hadden een aantal collega's van digital agency Endeavour niet zien aankomen.

Endeavour heeft het: het eerste keurmerk voor Nederlandse online marketing bureaus

Ieder digitaal marketingbureau werkt op een andere manier. Daarom is het lastig te achterhalen hoe goed het werk is dat een bureau levert. Tot nu! OnlineMarketing.nl heeft namelijk het eerste marketing keurmerk in het leven geroepen en Endeavour mag het, samen met zeven andere bureaus, als eerste dragen.

6 redenen om nu te starten met programmatic advertising

Hier lees je alles wat je moet weten over programmatic advertising. We gaan in op twee veelgebruikte systemen voor display advertising en duiken in de uitgebreide mogelijkheden en verschillen. We helpen je te bepalen wanneer je kiest voor programmatic of het traditionele Google Display Network (GDN). Lees je mee?

Handleiding voor marketeers: cookies en tracking

De laatste tijd is het cookies en tracking landschap aanzienlijk veranderd. Hoe houd je als marketeer het hoofd boven water? Dat lees je hier!

Hoe performance branding jouw brand awareness boost

Meer en meer budget wordt toegewezen aan getargete performance marketing: alles om de consument dieper in de funnel te krijgen. Maar hoe krijg je ze daar überhaupt in? We hebben het over brand awareness! Je moet ergens beginnen in het faciliteren van een aankoop. Performance branding is dé manier. Lees hier de why, how en what van performance branding.

Endeavour is trots op zes Emerce100 vermeldingen

De Emerce100, een jaarlijkse uitgave van mediaplatform Emerce, is een overzicht van de beste bureaus. Wendbaarheid, creativiteit en innovatie zijn een must in het digitale landschap. Dat we deze eigenschappen bezitten, blijkt uit onze zes vermeldingen in de Emerce100. Daar zijn we erg trots op!

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Matthijs Van Schendelen

Endeavour Commercial Director

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen