Endeavour koppelt merken en influencers via merkpersoonlijkheid

Influencer marketing is voor veel merken een strategisch speerpunt geworden, maar de manier waarop influencers gematcht worden met merken is achterhaald. Vandaar dat John Meulemans (Endeavour) en Norbert Mirani (merkstrateeg) een eigentijdse tool voor merkbouwers introduceren, inclusief gevalideerde matching; de Influencer Brand Radar.

Mens of machine?

Het liefst willen we echte mensen spreken! En dan als het kan, nog live ook. In dit artikel vertelt influencer marketing strateeg John Meulemans je meer over de balans tussen echte en virtuele mensen.

Endeavour Fuck-up Stories: Wacht, naar wie appte ik dat nu net?

“Zo, wow, dat hebben we stom gedaan zeg!” Het is een zinnetje dat de meeste bedrijven liever niet hardop uitspreken. Hoewel fouten maken iets doodnormaals is, praten we er doorgaans niet graag over. Dat is ontzettend jammer want fouten maken (plat gezegd: op je bek gaan) is de beste manier om te leren. Daarom delen wij in deze blogserie onze fuck-ups met jou. En ja, natuurlijk vertellen we ook wat we ervan hebben geleerd, zodat jij deze fouten misschien kunt voorkomen. In deze story een incident waar het zweet je van uitbreekt.

Social commerce: hoe boost het jouw sales?

Als je een paar jaar geleden nog geen digitale transformatie in gang hebt gezet, miste je de boot. Finaal. Nu komt er weer zo’n boot voorbij varen: social commerce. We vertellen je er alles over!

Creative director Roeland vertelt: uitreiking van de M100 en Reclamebureau100

Group Creative Director Roeland de Jong is voor de Media100 genomineerd en mocht plaats nr. 94 innemen op de Reclamebureau100. Wat vindt hij daar van? "Wanneer je invloedrijk bent, geeft dat ook een bepaalde verantwoordelijkheid. Doe je ook iets goeds met die invloed?"

De Metaverse & virtuele influencers

Samen met Sander Duivestein van Sogeti (tevens mede-auteur van het boek Echt Nep) duiken we in de Metaverse en hebben we het over de rol van oa virtuele influencers en Vtubers.

Rebranding ingewikkeld? 10 redenen om tóch te rebranden

Heb je het gevoel dat je merk niet helemaal meer past bij wie je écht bent? Rebranding is soms een essentiële stap om te blijven groeien. Hoe je dit tot op de bodem uitzoekt, lees je in dit artikel. Lees over de 10 redenen waarom je als merk toe bent aan rebranding.

De échte trends in social media marketing voor 2023

Social media marketing trends veranderen constant. Zowel als gebruiker als marketeer moet je erg je best doen om alle ontwikkelingen bij te benen. Lees hier over dé trends in social media marketing!

Waarom copy waarde behoudt in dit video tijdperk

De vraag naar video neemt toe door een toename in populariteit en het gebruik van platforms als YouTube, Instagram en TikTok. Woorden dreigen verloren te gaan in de vraag naar meer dynamisch beeld. Toch kun je copy niet afschrijven in je marketingmix en dit is waarom.

7 SEO tips voor YouTube

Hoe optimaliseer je je YouTube video’s voor betere posities in de zoekresultaten? In deze post delen we enkele tips om je ranking op YouTube te verbeteren en meer ogen op je content te krijgen. Veel plezier met optimaliseren!

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Matthijs Van Schendelen

Endeavour Commercial Director

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen