SEO

Heb je een website, maar word je niet goed gevonden? Tijd om met SEO aan de slag te gaan!

Search Engine Optimization (SEO) zorgt ervoor dat jij hoog rankt in Google op voor jou relevante zoekwoorden. Op deze manier leid je relevant verkeer naar je website. Zonder dat je daarvoor hoeft te betalen. Door een eenmalige investering profiteer je jarenlang van een hoge positie op lokaal en internationaal niveau.

Van technische SEO-scans tot SEO-copywriting, we helpen je graag met scoren middels Search Engine Optimization.

 

SEO in elke vorm

Van techniek tot tekst: alles staat in het teken van de gebruikservaring. Dat begint bij technische implementaties aan de achterkant en leeft voort in de teksten aan de voorkant. Hoe relevanter, hoe beter. De aanpak van Endeavour zet de behoeften van de zoeker in het zonnetje en zorgt ervoor dat jij schittert in zoekmachines. We verdelen SEO onder in:

Techniek: denk aan hypersnelle laadtijd, een logische structuur en een mobielvriendelijke website. Gewoon zoals het hoort.
Content: indrukwekkende copywriting, mooie visuals en pakkende video’s. We overtuigen jouw bezoekers met content dat scoort en naadloos aansluit op voor jouw relevante zoekwoorden.
Autoriteit: wij vinden kwalitatieve domeinen en laten deze naar jouw website verwijzen. Hoe groter jouw autoriteit, hoe hoger jouw ranking.

Waarom kiezen voor Endeavour?

Bij Endeavour Growth durven we te zeggen dat we de geheimen van Google inmiddels kennen. Elke specialist is expert in zijn of haar eigen gebied, waardoor jij als klant profiteert van het best mogelijke team.

  • Bijna 15 jaar ervaring
  • Datagedreven beslissingen
  • Toekomstgerichte strategieën


Van technische SEO-scans tot SEO-copywriting en van linkbuilding tot een zoekwoordenonderzoek, we helpen je graag met scoren middels Search Engine Optimization.

Wat levert SEO je op?

SEO is een spel van de lange adem. Waar je bij SEA betaalt voor een hoge positie en snel resultaat ziet, is SEO een lange termijn strategie. Eerlijk; je zult niet binnen een paar maanden bovenaan Google staan. Onze gestructureerde aanpak begint bij laaghangend fruit en de pagina’s die de meeste directe omzet genereren.

Bewezen aanpak

Bij Endeavour houden we van transparantie en daarom vertellen we je precies hoe we voor je te werk gaan:

De meest voorkomende onderdelen in onze werkwijze zijn:

  • Zoekwoordanalyse: we bepalen samen op welke zoekwoorden je wil scoren. Dit is de basis voor succes.
  • SEO-audit: we analyseren alle drie de pijlers. De optimalisatiepunten leveren we af in een overzichtelijke presentatie en we begeleiden je door het gehele proces.
  • Actieplan: Op basis van deze audit bepalen we wat er nodig is om jouw website te optimaliseren. Je ontvangt advies op maat. Investering in een nieuwe website, gebruiksvriendelijkheid verhogen, extra content schrijven… welke optimalisaties zijn nodig om jouw succes te verhogen?

Word het volgende succesverhaal

SEO zorgt ervoor dat je op een natuurlijke manier nieuwe bezoekers aantrekt met jouw website. In de breedste zin van het woord gaat het om het creëren van een prettige ervaring met jouw website. Daarom kijken we ook naar de kansen op het gebied van paid ads, data en CRO. Zo ondersteunen we jouw merk kunnen op ieder touchpoint in de marketingfunnel.

We zijn we trots op onze succesverhalen en wij voegen daar graag meer aan toe. Word jij het volgende succesverhaal? 

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.