Data Intelligence

kraakhelder inzicht in je data en kansen

De basis van jouw succes

Data is de basis van het grote geheel. We bouwen succesvolle campagnes, converterende e-mailflows en verbeteren de klantervaring met CRM tools als HubSpot. We vergaren, verrijken en verzilveren je data. Deze vertalen we vervolgens naar KPI’s, om nauwgezet jouw groei in de gaten te houden. Of we het nu hebben over kwalitatieve leads, marktaandeel of hogere omzetten.

Maar we staren ons niet blind op de cijfers. Jij kent jouw merk het best en we luisteren aandachtig naar wat er bij jou op de werkvloer gebeurt. Daarnaast dompelen we ons onder in jouw markt en blijven continu op de hoogte van trends, zodat jij voorop blijft lopen op de concurrentie.

Dankzij deze gouden mix van data, marktkennis en specialisatie, groeien we samen naar jouw merkambities.

Wat kunnen we voor je doen?

Bij Endeavour begrijpen we dat elke bedrijfsbeslissing consequenties heeft. Om de juiste keuze te maken, moet je kunnen vertrouwen op je data. Met onze data monitoring services zijn alle belangrijke datapunten inzichtelijk en kun je elke keuze onderbouwen. 

GA4, GTM, Cookies en Server Side tracking:
we maken alle belangrijke datapunten op jouw website meetbaar en zorgen dat de data klopt. Want dat is de basis.

HubSpot: begeleid jouw potentiële klanten soepel door de marketingfunnel en lever ze op een zilveren presenteerblaadje op aan sales
CDP: segmenteer, optimaliseer en personaliseer tot op het individu met een Customer Data Platform.
Dashboarding: jij bent altijd op de hoogte van de resultaten en ziet de jouw KPI’s real-time in jouw persoonlijke dashboard

Samenwerken met Endeavour

Duidelijke communicatie en teamwork is de basis voor succes. We vertellen je hoe wij voor je aan de slag gaan:

Maak de juiste beslissing

Datagedreven werken is een absolute must.  Dankzij data visualiseren we patronen in klantgedrag in een dashboard en ontdekken we zelfs nieuwe manieren om omzet te genereren voor onze klanten. Zo maak je optimaal gebruik van je marketingbudget. Als merk maak je simpelweg betere beslissingen die op korte én lange termijn voor meer omzet zorgen.

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.