Creative director Roeland vertelt: Uitreiking van de M100 en Reclamebureau100

Op woensdag 7 december werden de Reclamebureau100 en de Media100 bekend gemaakt. Deze door MarketingReport samengestelde lijsten bundelen de meest invloedrijke mensen in het medialandschap. Onze Group Creative Director Roeland de Jong is voor beide lijsten genomineerd en behaalde nr. 94 in de Reclamebureau100. Wat vindt hij daar eigenlijk van? 

“Toen ik hoorde dat ik in de genomineerd werd, vond ik dat natuurlijk vet! Vooral voor de Reclamebureau100 was ik meteen heel enthousiast. Maar toen daar de Media100 ook nog bij kwam, ging het dak er helemaal af. Juist die twee werelden, reclame en media, zijn naar mijn mening onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik probeer ze altijd te verenigingen in mijn werk. Dat maakt deze twee nominaties extra gaaf. 

Wat zou gekke Roel doen?

Genomineerd worden en uiteindelijk ook een plek op een van de lijsten halen, is natuurlijk gaaf, maar een medaille heeft altijd twee kanten. Zelf vind ik het bijvoorbeeld best moeilijk om dit soort waardering te ownen. Ik doe mijn werk niet voor de medailles of awards, maar omdat ik het gewoon super leuk vind om te doen. Toch is het vet dat dit er dan bij komt. Dan stel ik mezelf de vraag: what would crazy Roel do?  

 

Invloed geeft verantwoordelijkheid

De avond zelf was te gek! Het is heel tof om tussen zulke grote namen te staan. Deze waardering van verder af geeft natuurlijk ook een bepaalde verantwoordelijkheid. Wanneer je invloedrijk bent, hoort dat er naar mijn mening bij. Ik probeer die invloed ook positief te gebruiken, door altijd een stukje zingeving in onze projecten te zoeken. Dat kan van alles zijn. Van een gezondere levensstijl voor de doelgroep tot inclusiviteit in onze campagnes. Zo draag ik mijn steentje bij.”

Related news

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.