Endeavour in top 5 van FONK150 beste grote full service agencies

november 10, 2023

Elk jaar publiceert FONK magazine een ranglijst van de beste marketing-, reclame- en communicatiebureaus van Nederland. Om een plekje op deze lijst te bemachtigen moet jouw dienstverlening maar liefst met een 8 of hoger beoordeeld worden. En dat is Endeavour gelukt.

 

Succes meet je met klanttevredenheid

Het is natuurlijk hartstikke leuk om prestigieuze prijzen in de wacht te slepen, maar uiteindelijk is je succes eigenlijk maar meetbaar door één ding: klanttevredenheid. Je kunt namelijk zelf wel zeggen dat je het goed doet (en natuurlijk kun je dat af en toe best doen), maar wanneer opdrachtgevers dat sentiment niet delen, wordt de toekomst van je bedrijf buitengewoon onzeker. 

FONK 150

De graadmeter voor kwaliteit

En dat is precies waarom de FONK150 wordt gezien als de graadmeter voor kwaliteit in de wereld van marketing. Hun klanttevredenheidsonderzoek bepaalt feitelijk wie zich mag scharen onder de ‘elite’ en wie toch echt een tandje bij moet zetten. 

Tevredenheid anoniem gemeten

Voor het onderzoek wordt opdrachtgevers gevraagd om anoniem 28 vragen te beantwoorden die verschillende aspecten van de samenwerking met een bureau belichten. Denk aan:

  • Inzet & service
  • Prijs vs. prestatie
  • Nauwkeurigheid
  • Functioneren als sparringpartner
  • Pro-activiteit
  • Creativiteit
  • Effectiviteit
  • Functioneren als business accelerator
  • Tevredenheid in het algemeen

 

De antwoorden zijn dus eerlijk een veelzeggend. Een 8 of hoger halen is niet makkelijk. Onze plek op de top 5 van de meest effectieve full-service bureaus is dan ook iets waar we echt ongelooflijk trots op zijn.

Related news

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.