De Metaverse & virtuele influencers

In de podcast What’s Next in Influencer Marketing bespreken we de trends, insights en insiders. Iedere aflevering praten we over de laatste ontwikkelingen, best practices en inspirerende cases. Met gasten uit de branche, merken en natuurlijk influencers. 

 

Te gast in deze afleveringSander Duivestein. Als mede-auteur van het boek Echt Nep weet hij alles over deep fake, desinformatie en mediamanipulatie. Hoe zorg je dat je als merk, of als influencer, geloofwaardig en authentiek blijft? En hoe werkt dat voor virtuele influencers? Je hoor het allemaal in deze aflevering.

 

Luister nu deze aflevering op SpotifyApple PodcastsGoogle PodcastsPocket Casts of Anchor

Related news

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.