Digital-only campagne HiPRO neemt Effie mee naar huis

Dinsdagavond 8 november werden de Effies uitgereikt. Danone ontving voor de introductiecampagne van het label HiPRO een bronzen Effie. De gedurfde keuzes in de strategie zorgden voor prachtige cijfers in het eerste jaar. Één van die keuzes: een a-typische digital-only campagne. Daarmee was Danone een van de weinigen in de zaal die zonder het gebruik van traditionele massamedia weergaloze resultaten wist te behalen. En dat werd bekroond!

De campagne voor HiPRO werd gevoerd met enkel digitale media en met een authentiek, relevant idee speciaal ontwikkelt voor deze digitale middelen. Met een betekenisvolle verhalende inzet van o.a. olympisch atleten en een influencer community werd een bredere doelgroep aangesproken dan waarvoor HiPRO oorspronkelijk bedoeld was. Dit leidde tot indrukwekkende waardegroei- en rotatiecijfers. Juist dat maakt deze effectiviteitsprijs uniek. De campagne bewijst dat massamedia als televisie en reclame ingehaald kunnen worden met uitsluitend digitale media wanneer deze creatief worden ingezet vanuit een sterk strategisch inzicht. 

De campagne ‘Level Up met HiPRO’ werd bedacht en uitgevoerd door digital agency Endeavour in samenwerking met MediaCom Netherlands en Greenhouse. Ook komend jaar blijft HiPRO met hen werken aan het merk, onder andere met de boodschap ‘Morgen sporten begint vandaag’. 

Related news

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.