Cinematic storytelling
By rebranding and platform building

Pak de popcorn er maar bij want onze klant Vue Cinemas daagde ons uit met een leuke briefing: ontwerp en onderhoud een website en meerdere apps die conversie verhogen.

vue-3d-cinema

From platform to experience

Op 14 februari 2016 werd de bekende bioscoop JT Bioscopen omgedoopt tot Vue Cinemas. Als één van twee grootste bioscopen in Nederland, ontstonden er bij Vue problemen wegens de grote bezoekersaantallen in op hun website en app. Al die gebruikers wilden gemakkelijk een ticket kunnen boeken. Maar wij wilden verder dan dat: we creëerden een Vue experience.
From platform to experience
vue logo

Appreciated by cinema lovers

We begonnen met het bouwen van een conversie gerichte website. Hier kunnen bezoekers niet alleen een ticket boeken maar ook een trailer bekijken of een film opslaan voor later. In alle behoeften werd voorzien. Daarna begonnen we aan de bouw van verschillende apps, zoals de app voor het trainen van nieuw personeel.

vue ipad

vue app vue app vue app

A successful premier

In de eerste paar maanden werd de app 300.000 keer gedownload! Zo’n 600.000 bezoekers creëerden hun account op de website. Hét bewijs dat de app en website een echte Vue experience bieden aan de gebruiker.

Domain Strategie, Technologie
Services UX optimalisatie, Digital platform design, App/applicatie, Website, E-commerce
Branches Kunst en cultuur

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Jeroen Rutte

Director of Business Development

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen