Paid advertising

vind, raak en overtuig je doelgroep

Orchestrated digital marketing

Slimme georchestreerde digitale campagnes maken meer impact dan eenmalige promo’s. Of het nu gaat om social, display of search advertenties. Als jarenlange Certified Google-, Meta Business- en LinkedIn Partner zit full-funnel marketing in ons DNA en is het onderdeel van onze structurele aanpak. Onze specialisten nemen relevante kanalen jouw doelgroep zich bevindt en bouwen indrukwekkende campagnes op die jou nieuwe klanten oplevert.

Social ads. Bereik je doelgroep effectief op TikTok, Instagram, Facebook of LinkedIn: ware demografische goudmijnen waarmee je heel specifiek je doelgroep bereikt.

Search ads. Met advertising helpen we je naadloos aansluiten op de zoekvraag van jouw prospects en zorgen we dat ze converteren door je landingspagina’s te optimaliseren. 

Media buying. Met een Demand Side Platform heb je veel grip op wie er in je doelgroep zit en bereik je ze geautomatiseerd met vette uitingen op hoogwaardige websites. 

Aan de hand van de SEE-THINK-DO-CARE methodiek nemen we jouw kopers mee door de marketingfunnel. Zo spreken we nieuwe doelgroepen aan en transformeren ze tot fans. Ook nemen we jouw landingspagina’s onder de loep en denken met je mee over online strategie. Daarna gaan we aan de knoppen draaien: we verhogen het aantal leads of klanten, de gemiddelde orderwaarde of het aantal herhaalaankopen. Zo werken we aan de hand van use cases toe naar een hoger conversiepercentage, groter klantenbestand en natuurlijk een betere omzet.

 

En dit levert het je op

Online aan je merk bouwen is een spel van de lange adem. Met paid advertising kun je dat proces versnellen, mits je aan de juiste knoppen draait.

Ben je er klaar voor?

Zo gaan we te werk

Het maximale uit je marketingbudget halen?

Door tech, creativiteit en data te combineren benut je iedere euro van je marketingbudget optimaal. Campagnes draaien gevoed door data en we sluiten naadloos aan op de vraag van de klant. Op deze manier bereik je je doelgroep effectief en vergroot je jouw merkbekendheid online. En dat deden we ook voor andere klanten!

Wil je direct met een van onze marketeers om tafel?

Kom langs voor een lekker kop koffie!

Related cases

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.