Uniek en innovatief

Website optimalisatie voor Madaster

Client 

Madaster

Pillar

Platforms

Date

2023

Services

Development, Webdesign, UX

Madaster is een uniek, innovatief, disruptief online platform dat de gebruiker de mogelijkheid biedt om vastgoedgegevens inzichtelijk te maken en te gebruiken om te voldoen aan wet- en regelgeving. Het platform beoogt het circulair bouwen en beheren van objecten makkelijker te maken. Daarin zijn inzicht in de gebruikte materialen en producten, de CO2-opslag en de losmaakbaarheid daarvan, belangrijke onderdelen. Een website optimalisatie was onvermijdelijk, waarbij team Endeavour heeft geholpen.

Een stabiele website creëren

Vanwege de instabiliteit van de website heeft Endeavour een optimalisatie en refactor voorstel doorgevoerd. De belangrijkste tekortkomingen waren: te veel verouderde code, overmaat aan opties, het toevoegen van nieuwe features is tijdrovend en dus kostbaar geworden en geen flexibele contentmanagement.

Madaster
Madaster

De Boilerplate

Endeavour heeft een methodiek ontwikkeld waardoor voorgaande belemmeringen zijn opgelost en wel met behulp van ons zogenaamde blokkensysteem op basis van de native WordPress Gutenberg editor, die is geïmplementeerd in alle Madaster websites.

De Boilerplate, ons blokkensysteem, zorgt ervoor dat het toevoegen en wijzigen van content blokken veel minder tijd kost en tegelijkertijd de bruikbaarheid van de backend voor de klant verbetert. De website kan beter worden onderhouden en de continuïteit is gewaarborgd doordat meerdere developers kunnen werken aan de site. Bovendien zorgt de manier waarop opties worden behandeld ervoor dat de snelheid van de site wordt verhoogd en doordat nieuwe features makkelijk kunnen worden geïmplementeerd, wordt gezorgd voor een stabiele en future proof website.

Goede eerste indruk

De website is net gelanceerd en de eerste indrukken zijn goed! De klant ervaart flexibiliteit bij het uploaden van de content en heeft overzicht in alle mogelijkheden die het CMS hen biedt!

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.