Vredestein

Durf jij het vertrouwen uit handen te geven?

Client

Vredestein

Pillar

Content

Date

2021

Branches

Automotive

Services

Influencer marketing, Social Media

Bandenfabrikant Vredestein wilde brand awareness van hun all-season banden in de Duitse markt verhogen. Vier bekende influencers raceten dwars door alle seizoenen op het Nürburg Circuit, en namen hun volgers mee middels een interactieve Q&A. In deze campagne stond vertrouwen in Vredestein centraal, met een totaal bereik van 3 miljoen.

Challenges

Vredestein is pionier in het all-season segment, en heeft dus lange tijd geïnvesteerd in kwaliteit. De Duitse markt kent inmiddels veel concurrentie, dus vroegen ze 3sixtyfive te helpen met het verhogen van brand awareness en het bouwen van vertrouwen in de banden.

Solution

In plaats van traditionele advertising, zetten wij in op influencers die de banden zelf ervaren en dit delen. Niet alleen werd zo de meest relevante doelgroep aangesproken, middels interactie en Q&A met de influencers werden de volgers extreem betrokken bij deze campagne.

Impact

Gedurende twee maanden hebben vier Duitse influencers maar liefst 2M impressies gegenereerd, door het enthousiasme en de interactie met elkaar en hun volgers. Inclusief paid advertising komen we dik boven de 3M impressies uit, waarmee het target van 1.2M impressies volledig omvergeblazen is.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.