Tikkie Thank You GIF

Tikkie (ABN AMRO) wilde de introductie van het ‘Thank You’-GIFje geheel introduceren. Dit gebeurde natuurlijk geheel in de frisse Tikkie-manier van communiceren. In samenwerking met RLVNT ontwikkelden wij deze spraakmakende campagne.

Aanpak

Wij gingen op zoek naar de juiste influencers die deze campagne konden dragen én met hun personality de campagne naar een hoger niveau tillen. Zo kwamen wij uiteindelijk uit op een shortlist waar Kaj Gorgels en Kaj van der Ree bovenaan stonden. Ook zijn zij een goede match met de vrij jonge doelgroep van Tikkie. De campagne liep voornamelijk via Snapchat en Instagram.

This is an optional caption for images.

Effect

In twee maanden tijd steeg het aantal Tikkie-gebruikers van 2 naar 3 miljoen en de ‘Thank You’-GIF werd met open armen ontvangen. En hoe! Wekelijks worden er zo’n 500.000 Tikkies verstuurd. Deze campagne is de boeken ingegaan als één van de meest effectieve Snapchat campagnes everrrrr. En als kersje op de taart: Het is de best gedownloade app ooit op Snap.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.