Fietsenconcurrent op kop!

Snel een nieuwe fiets met Shopify

Client

Fietsenconcurrent

Client

Platforms

Date

2022

Branches

Retail vervoer

Services

Development, Webdesign, UX

Fietsenconcurrent is al jaren een fijne klant waarmee we verschillende successen hebben behaald. Ieder jaar worden er op het door ons ontwikkelde Shopify Plus-platform meer dan 6000 fietsen verkocht. Toen Fietsenconcurrent bij ons aanklopte, hadden ze een duidelijke richting die ze op wilden; een overzichtelijke website waarbij de klant direct de USP’s van Fietsenconcurrent ziet en snel tot een aankoop kan komen. Dit is gelukt!
Webshop Fietsenconcurrent
Homepage Fietsenconcurrent
Details pagina Fietsenconcurrent

Binnen een paar klikken op je nieuwe fiets

De markt van fietsen beweegt snel en daar proberen wij op dagelijkse basis op in te springen. Het kost bij Fietsenconcurrent dan ook echt maar een paar klikken om vervolgens op je nieuwe fiets te kunnen springen! Toch werken we, samen met het team van Fietsenconcurrent, continu aan het verder verbeteren van de shop. Zo maken we het nóg makkelijker om online een fiets aan te schaffen. We werken in korte effectieve sprints. Dit houdt in dat binnen een bepaalde periode een aantal specifieke software onderdelen ontwikkeld moet worden.

Snelle sprints en een betere prestatie

Zo hebben we recent in slechts één sprint de website verder geoptimaliseerd. Hierbij zijn we uitgegaan van de User Experience. Op basis van de uitkomsten van ons gebruikersonderzoek zijn wireframes ontwikkeld, waarna ons designteam een nieuw ontwerp gepresenteerd heeft. Deze is door onze Shopify-developer geïmplementeerd in de shop. Daarnaast werken we mee aan het ontwikkelen van mooie maar vooral ook succesvolle campagnes voor Fietsenconcurrent!

Wil je ook stappen maken met je e-commerce platform of heb je een idee voor een nieuwe shop? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om jouw plan van a tot z uit te werken!

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.