Meer organisch verkeer voor BENZ Agency

BENZ Agency is een full-service boekingsbureau voor Nederlandse popartiesten, bands, dance acts, DJ’s en jong talent. Het boekingsbureau ontvangt veel aanvragen via “tussenpersonen”, waardoor ze marge verliezen op hun diensten. Om dit te voorkomen en directe aanvragen te stimuleren, vroegen ze ons om meer organisch verkeer naar de website te leiden.


Ondersteuning op meerdere marketinggebieden

De aanpak voor BENZ Agency bestond uit drie componenten:
1. Ondersteunen van de migratie naar de nieuwe website
2. SEO advies
3. Inhoud advies

Endeavour bouwde een nieuwe website voor BENZ Agency, waarbij we een goede migratie vanuit de huidige website ondersteunden. Zo zorgen we ervoor dat er geen SEO waarde verloren gaat.

Na de migratie ondersteunden we BENZ met alle SEO-gerelateerde vragen om het organische verkeer te stimuleren. Daarnaast keken we regelmatig naar technische verbeteringen, die we razendsnel intern konden doorvoeren. We onderzochten welke zoekwoorden het meest relevant zijn en leverden input om deze te verwerken tot goede content. Maandelijks monitorden we de organische posities en gaven BENZ Agency inzicht in de voortgang van het behalen van de doelstellingen.


Organische resultaten

Een jaar na de livegang van de nieuwe website zagen we de volgende resultaten:
1. Organisch verkeer via mobiele apparaten steeg met 185%
2. Aantal nieuwe organische gebruikers steeg met 153%
3. Aantal behaalde doelen via organisch verkeer gestegen met 30%

Dankzij het SEO-advies van onze specialisten is het organische verkeer door het dak gegaan. Als gevolg hiervan vinden klanten het boekingsbureau nu veel vaker direct en is BENZ niet langer afhankelijk van tussenpersonen.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.