JumboDiset

JumboDiset Bresk!

Client

JumboDiset

Pillar

Content

Date

2020

Branches

Kids, Lifestyle

Services

Influencer marketing, Social Media

Door de stijging van populariteit in ‘roll & write’ games heeft Jumbo een nieuw spel ontwikkeld; Bresk! Voor de lancering van dit nieuwe spelletje zocht JumboDiset een sterke aanpak om naamsbekendheid te creëren ondanks de vele concurrenten op dit gebied. Uit onderzoek blijkt dat zowel ouders met kinderen van 8-18 jaar als jongvolwassenen (18-30 jaar) meer behoefte hebben aan meer offline quality time met elkaar. Inhakend op deze behoefte hebben wij een lanceringscampagne ontwikkeld.

Aanpak

We zijn de campagne aangegaan met Diesna Loomans en LadyLemonade als familie-influencers en Boncolor en Noah Zeeuw als millennial-influencers. De familie-influencers focussen op het nieuwe spel Bresk! en dat het een mooie vervanger is om iets leuks te doen zonder schermtijd, waar de kids tegenwoordig veelvuldig aan doen. Bresk! verhoogt de woordenschat en leert het kind creatief om te gaan met letters. De millennial-influencers hebben zich volledig gericht op het ‘fun’ aspect van het spel en gaan in gesprek met hun volgers hoe zij spelletjes in hun (Covid-19) 2020 levensstijl toevoegen met de vele spelletjesavonden die tegenwoordig worden gehouden. Aansluitend op de content van de influencers is er ook in samenwerking met LadyLemonade een pre-roll ontwikkeld voor advertising op YouTube.

Effect

Bij livegang van de campagne werd er een flinke Bresk! Buzz gecreëerd. Hierdoor is er een ware golf door Instagram gegaan met super positieve feedback over het spel, bij zowel de ingezette influencers als bij hun fans. De influencers waren een perfecte match met het merk, dit resulteerde in een uitzonderlijk hoge engagement rate voor de algehele campagne (8.5%)*. Mede dankzij de hoogste engagement rate van influencer Boncolor (15.5%!) ooit. Naast de hoge engagement zijn we ook maar liefst 60% boven het afgesproken target voor bereik uitgekomen. Het resulteerde namelijk in meer dan een half miljoen impressies! 🥳 *benchmark = 3%

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.