De pop komt tot leven

Influencer marketing voor BABY Born

Client

Baby Born

Pillar

Content

Date

2014 & 2016

Branches

Speelgoed

Services

Influencer marketing

Baby born – Elk meisje kent de iconische pop met levensechte functies. Meer dan 20 miljoen BABY born® poppen zijn over de hele wereld verkocht sinds hun introductie op de markt in 1991. Het is een van de meest succesvolle poppenmerken, dat voortdurend verder wordt ontwikkeld en uitgebreid met nieuwe, zorgvuldig ontworpen accessoires.

Doorlopend influencer programma

We hebben de verschillende mommy-bloggers benaderd en betrokken bij de communicatie op social media. De zorgvuldig geselecteerde influencers maken deel uit van een doorlopend influencerprogramma dat loopt voor Baby born.

Influencer marketing case baby born kinderfeestje

Baby Born’s 25th Birthday

De allereerste BABY born werd 25 jaar geleden geboren, dit vraagt om een feestje om deze verjaardag te herdenken. 

Om dit jubileum te vieren tijdens de herfst van 2016 wilden we een nieuw gezicht kiezen dat BABY born vertegenwoordigde.

We selecteerden 6 influencers die een blogpost schreven waarin ze kinderen en hun moeders opriepen om foto’s in te sturen en mee te doen aan de wedstrijd. Deze influencers namen ook deel aan het verkiezingsproces voor het nieuwe gezicht dat BABY born in 2017 zal vertegenwoordigen. We creëerden ook extra sociale content om de wedstrijd en de deelnemers aan te kondigen.

Resultaten

Ingezonden foto’s

+ 0

Bereik

0

Groei Facebook BeNeLux

+ 0

Impressies

0

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.