Influencer campagne voor Vredestein

Bandenfabrikant Vredestein wilde de naamsbekendheid van hun all-season banden op de Duitse markt vergroten. Daarom werden vier bekende influencers door alle seizoenen heen geracet op het circuit van Nürburg en namen ze hun volgers mee in een interactieve Q&A.

Vredestein is een pionier en investeert al geruime tijd in de kwaliteit en research en development van all-season banden. De Duitse markt voor all-season banden is afgelopen jaren steeds competitiever geworden. Daarom vroeg Vredestein hoe ze hun naamsbekendheid konden vergroten en het vertrouwen van het publiek in de banden op konden bouwen.

power of influencers

In plaats van traditionele reclame te gebruiken, nodigden we influencers uit om de banden daadwerkelijk te ervaren en dit te delen met hun volgers. Niet alleen bereikten we zo de meest relevante doelgroep, maar deze volgers waren ook zeer betrokken bij de campagne door het inzetten van een interactieve Q&A met de influencers.

Gedurende twee maanden genereerden vier Duitse influencers door hun enthousiasme, hun interactie met elkaar en hun volgers, maar liefst 2 miljoen impressies. Inclusief betaalde reclame genereerde we ruim 3 miljoen impressies, waarmee we het doel van 1.2 miljoen impressies volledig voorbij raceten.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases