Een nieuw platform voor Vue Cinemas

2023

Pak de popcorn er maar bij want onze klant Vue Cinemas daagde ons uit met een leuke briefing: ontwerp en onderhoud een website en meerdere apps die conversie verhogen.

Van platform naar ervaring

Op 14 februari 2016 werd de bekende bioscoop JT Bioscopen omgedoopt tot Vue Cinemas. Als één van twee grootste bioscopen in Nederland, ontstonden er bij Vue problemen wegens de grote bezoekersaantallen op hun website en app. Al die gebruikers wilden gemakkelijk een ticket kunnen boeken. Maar wij wilden verder dan dat: we creëerden een Vue experience.

Gewaardeerd door bioscoop liefhebbers 

We begonnen met het bouwen van een conversie gerichte website. Hier kunnen bezoekers niet alleen een ticket boeken maar ook een trailer bekijken of een film opslaan voor later. In alle behoeften werd voorzien. Daarna begonnen we aan de bouw van verschillende apps, zoals de app voor het trainen van nieuw personeel.

Een succesvolle premiere

In de eerste paar maanden werd de app 300.000 keer gedownload! Zo’n 600.000 bezoekers creëerden hun account op de website. Hét bewijs dat de app en website een echte Vue experience bieden aan de gebruiker.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.