Een brand movie voor Tastea

Tastea is meer dan thee. Dit luxe theemerk brengt smaken uit de natuur tot leven in je theekopje. Dat gevoel leggen we vast in een brand commercial.

 

More than tea

Het concept “Open a world of senses” draait volledig om de ervaring van het drinken van tastea. Om dit goed te visualiseren, spelen we in op zintuigen die verder gaan dan alleen smaak; ook de structuur en geur van thee komen aan bod. Door deze gehele beleving dynamisch in beeld te brengen, op een prachtige locatie midden in de natuur, creëren we een aards en rustgevend gevoel zonder boodschap of snelheid te verliezen

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.