Meer leads genereren voor Ton van Kuyk

2024
Client

Ton van Kuyk

Branches

Mobiliteitsoplossingen

De uitdaging

Ton van Kuyk, de vertrouwde Volvo-dealer in Noord-Holland, had één heldere missie: het binnenhalen van zo veel mogelijk klanten voor hun showroom, garage en dienstverlening via de website.


Het doel dus? Meer leads genereren! We vonden het belangrijk om de resultaten van onze inspanningen duidelijk te zien. Daarom zijn we continu beziggeweest met het verbeteren van de data en het optimaliseren van de campagnes, om zo de hoogste omzet en winstgevendheid te realiseren. Meten is weten! 

groei in conversieratio door een gefocuste aanpak in Google Ads

 

0 %

doelen behaald in slechts 8 maanden, dankzij effectieve campagnes

0 +

stijging in return on ad spend door efficiëntere advertentiebesteding

+ 0 %

De aanpak

Analyse en aanpassingenWe begonnen met een grondige analyse van de klantdata om te bepalen welke conversies als waardevolle leads konden worden beschouwd. Met deze inzichten hebben we onze Google Ads en Analytics bijgesteld, met deze leads als hoofdfocus. 

Optimalisatie van campagnesOp basis van de binnengehaalde leads hebben we de campagnes aangepast. Door onderscheid te maken tussen verschillende conversies en omzetwaarden toe te kennen, konden we efficiënter sturen op de meest relevante resultaten. Dit leidde tot zichtbare betere resultaten. 

Datagedreven attributieWe stapten over op een datagedreven attributiemodel in Google Ads. Hierdoor kregen alle marketingkanalen de juiste waardering, wat een eerlijker en nauwkeuriger beeld van de prestaties opleverde.

Omzetgerichte strategieDoor klantwaarde te begrijpen en het percentage leads dat daadwerkelijk klant wordt vanuit de campagnes te optimaliseren, zijn onze campagnes zo ingesteld dat ze niet alleen meer leads genereren, maar ook de omzet maximaliseren.

This is an optional caption for images.

Hier zijn we trots op We hebben een strategie toegepast die niet alleen de ROI verbeterde, maar ook zorgde voor een efficiëntere inzet van het marketingbudget. En het resultaat mag er zijn! We hebben de campagnes kunnen sturen naar de hoogste omzet en rendabiliteit, met daarbij een boost in het aantal leads van topkwaliteit.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.