Durabo

Campagne Durabo: ScoobyTastic

Client

Durabo

Pillar

Content

Date

2021

Branches

Kinderen

Services

Influencer marketing, Social Media

We creëerden een campagne voor een ijzersterke product introductie van Durabo’s ScoobyTastic, zodat het product direct een #fomo gevoel opwekt onder de doelgroep en zin heeft creatief te zijn. De Zoete Zusjes bleken een perfecte match te zijn, en met exclusieve bedels en content kwam de hype rondom de touwtjes weer volop tot leven.

Challenges

Durabo wilde de ScoobyDoo rage van vijftien jaar geleden nieuwe leven inblazen. Met creativiteit kun je van de touwtjes toffe armbandjes, kettingen en sleutelhangers maken. Het doel van de campagne was voornamelijk brand awareness en sales onder de jonge doelgroep, en her-activatie van de oudere doelgroep.

Solution

We creëerde een campagne rondom nostalgie en de DIY hype. YouTube sensatie De Zoete Zusjes bereikt de doelgroep perfect, en hun exclusieve ScoobyTastic bedeltjes, content en winactie hebben de doelgroep volop geactiveerd. Een exclusieve Influencer box voor grote kids en mommy influencers zorgde voor extra awareness.

Impact

Tijdens de campagne periode hebben De Zoete Zusjes meer dan 140K impressies behaald, waarbij hun inspirerende instructievideo natuurlijk keer op keer bekeken kan worden. De toffe winactie voor de exclusieve bedeltjes en de extra impressies vanuit de secundaire mommy doelgroep maakten deze campagne tot een groot succes.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.