Van app naar online infrastructuur

De duurzame belofte van Join Program

Client

Join Program

Client

Platforms

Date

2023

Branches

Horeca

Services

Development, Webdesign, UX

Join Program levert gezonde en gevarieerde bedrijfscatering met een focus op duurzaamheid en no-waste. De doelstelling van Join Program luidt dan ook;

We zijn er om beter eten op je bord te brengen. Onze drijfveer is het het creëren van blije, gezonde en loyale werknemers. We willen betekenis geven aan maaltijden in bedrijfsrestaurants. Authentieke smaak is wat ons inspireert; heerlijk en gezond eten voor ons en de planeet.

Een duurzame belofte

In het neerzetten van deze digitale producten is Endeavour vanaf dag 1 betrokken. Wat begon als een mobiele app wat enkel fungeerde als een menukaart, is Join Program digitaal uitgegroeid tot een hele infrastructuur die het de eindgebruiker makkelijk en inzichtelijk maakt om te lunchen bij een van de restaurants van Join Program. Live data zorgt ervoor dat de voorraad constant up to date blijft om de duurzame belofte waar te kunnen maken. 


De complexiteit van dit project is dat wij zo flexibel mogelijk moeten blijven met de verschillende producten. Een groeiende organisatie zoals Join Program kan in zeer korte tijd veranderen van richting. Hier moeten we op voorbereid zijn en ervoor zorgen dat we altijd voorbij de huidige klantvraag denken en dus ook nadenken over het toekomstplaatje. Hiervoor gebruiken wij naast ons development team ook UX en visual designers om ervoor te zorgen dat het een mooi en duidelijk geheel blijft.

Join Program

Uniek concept

Waar Join Program zich in onderscheidt is de digitale producten waarmee ze bij de eindgebruiker terecht komt. Een uitgebreide app waarin lunch besteld kan worden en waar tot in de detail zichtbaar is wat er in de gevarieerde gerechten zit aan voedingswaarde en ingrediënten. Naast de mobiele app beschikt Join Program ook over stock-management schermen, een webapplicatie om het menu in te zien en een uitgebreide backoffice waarin het menu beheerd kan worden per klant of restaurant.

En met succes

Join Program is uitgegroeid tot een organisatie dat voor vele mooie merken de lunch verzorgd. Onder andere voor Nike, Booking.com, Zoom, Dyson en de Nationale Nederlanden. Dagelijks bestellen ruim 1500 gebruikers hun lunch via onze app en hebben we 10.000 + gebruikers van de app. Daarnaast gaan er dagelijks 10.000en jobs onderling tussen de applicaties rond om het voorraadbeheer voor elke gebruiker live te voorzien.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.