KPMG

Change The Game

Client

KPMG

Pillar

Content

Date

2019

Branches

B2B

Services

Influencer marketing, Social Media

KPMG faciliteert voor Johan Cruijff ArenA de Change the Game challenge, een internationaal open innovatie programma voor start-ups, scale-ups en andere ondernemers om de visitor experience te verbeteren. Wij ontwikkelden de campagnevideo, verzorgden de social content voor hun eigen kanalen en zetten een influencer programma op om de start-ups te bereiken.

Aanpak

Wij gingen op zoek naar influencers naar wie de doelgroep het meest opkijkt, én die er ook persoonlijk baat bij hebben dat een start-up in hun netwerk meedoet. Denk aan business influencers, start-up accelerator programma’s en media in sports en event tech. Daarnaast wisten we deelnemers enthousiast te maken via content op de kanalen van Johan Cruijff ArenA.

Effect

Ons doel was een ​​sterk gevoel van #fomo te creëren. In twee maanden tijd meldden zich ongeveer 600 actieve deelnemers op het platform aan. Dit resulteerde in meer dan 180 inzendingen uit 32 verschillende landen. Tijdens een event selecteerden Johan Cruijff Arena, KPMG en partners 25 start-ups om een definitieve samenwerking aan te gaan in de vorm van een field lab.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.