Catchy geluid en video voor KNVB

2023
Client

KNVB

Client

Content

Date

2022

Branches

Kunst en cultuur

Services

Video, concept

De start van een nieuw voetbalseizoen is voor leden en vrijwilligers bij voetbalverenigingen een leuk moment. Om iedereen een fijne competitie te wensen, ontwikkelden we het concept “Fluitend de competitie in”.

Duidelijke look en feel

Ondanks dat de video draait om de aftrap van een nieuwe competitie, moest vooral het plezier van voetbal naar voren komen. Daarom werd gekozen voor aanstekelijke muziek, exclusief gecomponeerd voor KNVB.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.