Een nieuwe brand identity voor Engage

VANAD Engage is een unieke partner in klantcontact. Met een nieuwe positionering, branding en campagne hebben we dit zichtbaar gemaakt voor klanten en de arbeidsmarkt.

Merkontwikkeling

Als we aan klantenservice denken, denken we aan het opnemen van de telefoon en het beantwoorden van e-mails. Engage gaat verder dan dat. We benadrukken dit met de pay-off ‘Unlike others’.

Technologie, mensen en gegevens maken elk klantcontact gemakkelijk, persoonlijk en waardevol. Hierdoor wordt klantcontact een middel om bedrijfsdoelen te bereiken. Visueel vertalen we deze positionering in conversatiestippen, die terugkomen in het nieuwe logo en onafhankelijk gebruikt kunnen worden.

Daarnaast brengen we de menselijke kant van Engage volledig tot zijn recht. De nieuwe, unieke branding is gebaseerd op fotografie met onze eigen medewerkers in de hoofdrol. We hebben deze branding doorgevoerd in een nieuwe tone of voice, website en video.

Brand identity pay off engage
Quotes

Lenhard Los

CEO Engage

Brand identity Engage

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.