Meteogroup

B2B influencer marketing for Meteogroup

Client

Meteogroup

Pillar

Content

Date

2019

Branches

B2B

Services

Influencer marketing, Social Media

Weather routing is de technologie die het mogelijk maakt om op basis van weerinformatie de beste vaarroute te kiezen. Deze levert schippers veel financiële en ecologische voordelen op. Toch heeft de shipping industry deze technologie nog niet volledig omarmd. MeteoGroup wil graag de inkopers overtuigen van de voordelen van deze software en heeft ons gevraagd om te helpen middels de inzet van B2B influencer marketing.

Aanpak

Wij hebben een strategisch plan van aanpak ontwikkeld om MeteoGroup’s weather routing product succesvol in de markt te zetten. Allereerst hebben we drie verschillende onderwerpen gedefinieerd waarmee schippers worden geholpen: save money, save lives en save the environment. Hierna brachten we thought leaders in de shipping industry binnen deze drie onderwerpen in kaart. In ons plan van aanpak komen zij veelvuldig aan het woord in een trend report, dat samen met een case study van twee grote klanten centraal stond als white paper. Zo fungeren de thought leaders tevens als influencers die het whitepaper bij hun doelgroep onder de aandacht brengen en een authentiek bereik creëren.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.