Web developers

On demand

Ben je op zoek naar een front- of backend developer die perfect in jouw team past? En sla je onzekere wervingsprocessen en dure opleidingen liever over? Schakel een hero in en profiteer van de flexibiliteit van een freelancer, zonder de hoge uurtarieven. Neem contact met ons op of ga naar onze website (endeavourheroes.nl) voor meer informatie over de heroes, mogelijkheden en tarieven.

Plug en play web developers

Welk type hero past bij jouw doelen en organisatie? En wil je op flexibele- of vaste basis samenwerken? Ontmoet heroes die matchen bij jouw doel en organisatie. Klikt het? Dan gaan we een samenwerking aan! De eerste periode hebben we nauw contact, daarna plannen we tussentijdse evaluatiemomenten in. De heroes volgen maandelijks trainingen om up to date te blijven en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de vele senior experts binnen Endeavour.

Wie kan mijn marketing team ondersteunen?

Bij Heroes vind je allround online marketeers, content marketeers en online advertising specialisten die met hun eigen subspecialismen jouw marketing team vooruit helpen.

Frontend developers

Endeavour Heroes selecteert getalenteerde developers aan de start van een veelbelovende carrière. Ontmoet de heroes, kies jouw match en wij trainen jouw frontend developer op maat voor jouw development team.

Backend developers

Endeavour traint en coacht startende en junior backend developers zodat ze direct van waarde zijn in jouw development team. Bespaar tijd en geld op werving en training en schakel jouw backend developer in via Endeavour Heroes.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Martijn van Royen

Managing Director Endeavour Heroes

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen