“Merken moeten de focus leggen op authentieke en vertrouwde content van echte mensen."

- John Meulemans, Strategy Director Endeavour Content

“Merken moeten de focus leggen op authentieke en vertrouwde content van echte mensen."

Heb je het over influencer marketing, dan heb je het het over 3sixtyfive. Sinds 2022 gaat 3sixtyfive verder onder de naam Endeavour. 

Als één van de eerste influencer marketing agencies zetten wij sinds 2010 de toon in de markt met hun award-winning campagnes en programma’s. In hun werk voor internationale merken als Toyota, Facebook, Unicef, Save the Children, Danone en Tikkie staan creativiteit en innovatie centraal, met impact op branding en sales als gevolg.

In 2017 sloot 3sixtyfive zich aan bij Endeavour Group en draagt het sinds 2022 de naam Endeavour. Een nieuwe fase waarmee de samenwerking met de andere specialisten binnen Endeavour versterkt wordt en de brand promise ‘Orchestrated Digital Marketing’ wordt waargemaakt. 

Oprichter John Meulemans 

Oprichter en strateeg John Meulemans is sinds 1998 actief in digital marketing. Het duiden van trends en nieuwe ontwikkelingen staat centraal in zijn carrière, evenals het toepassen ervan en de doorvertaling naar kansen voor merken. De oprichting van 3sixtyfive is hier het perfecte voorbeeld van. 

Zijn visie:“Influencers vormen een natuurlijke brug naar je doelgroep. Merken moeten dan ook ouderwetse interruptie-marketing loslaten en de focus verleggen van advertising naar authentieke en vertrouwde content van echte mensen. Content die resoneert bij de doelgroep. Content die inspireert. Content waarmee je branding en sales doelstellingen realiseert.”

Endeavour Content

Inmiddels werkt John met zijn team van influencer marketing- en social media specialisten binnen Endeavour Content aan spraakmakende, creatieve en innovatieve influencer campagnes. Merken zijn echter steeds meer op zoek zijn naar een totaalplaatje. Door de integratie en sterkere samenwerking binnen Endeavour is het nog makkelijker geworden om aanverwante andere specialisten te betrekken om meer award-winning werk te maken, meer succes te halen voor opdrachtgevers en meer lol te hebben. Naast het vertrouwde 3sixtyfive team, schuiven wanneer jouw project daar behoefte aan heeft, bijvoorbeeld online advertising specialisten, content marketeers of video specialisten aan.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Matthijs Van Schendelen

Endeavour Commercial Director

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen