3sixtyfive heet voortaan Endeavour

Quotes

Heb je het over influencer marketing, dan heb je het het over 3sixtyfive. Sinds 2022 gaat 3sixtyfive verder onder de naam Endeavour.

Als één van de eerste influencer marketing agencies zetten wij sinds 2010 de toon in de markt met hun award-winning campagnes en programma’s. In hun werk voor internationale merken als Toyota, Facebook, Unicef, Save the Children, Danone en Tikkie staan creativiteit en innovatie centraal, met impact op branding en sales als gevolg.

In 2017 sloot 3sixtyfive zich aan bij Endeavour Group en draagt het sinds 2022 de naam Endeavour. Een nieuwe fase waarmee de samenwerking met de andere specialisten binnen Endeavour versterkt wordt en de brand promise ‘Orchestrated Digital Marketing’ wordt waargemaakt. 

Oprichter John Meulemans

Oprichter en strateeg John Meulemans is sinds 1998 actief in digital marketing. Het duiden van trends en nieuwe ontwikkelingen staat centraal in zijn carrière, evenals het toepassen ervan en de doorvertaling naar kansen voor merken. De oprichting van 3sixtyfive is hier het perfecte voorbeeld van. 

Zijn visie: “Influencers vormen een natuurlijke brug naar je doelgroep. Merken moeten dan ook ouderwetse interruptie-marketing loslaten en de focus verleggen van advertising naar authentieke en vertrouwde content van echte mensen. Content die resoneert bij de doelgroep. Content die inspireert. Content waarmee je branding en sales doelstellingen realiseert.”

Endeavour Content

Inmiddels werkt John met zijn team van influencer marketing- en social media specialisten binnen Endeavour Content aan spraakmakende, creatieve en innovatieve influencer campagnes. Merken zijn echter steeds meer op zoek zijn naar een totaalplaatje. Door de integratie en sterkere samenwerking binnen Endeavour is het nog makkelijker geworden om aanverwante andere specialisten te betrekken om meer award-winning werk te maken, meer succes te halen voor opdrachtgevers en meer lol te hebben. Naast het vertrouwde 3sixtyfive team, schuiven wanneer jouw project daar behoefte aan heeft, bijvoorbeeld online advertising specialisten, content marketeers of video specialisten aan.

Explore our other pillars

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.