Viridian

Client

Viridian

Pillar

Content

Date

2021

Branches

Lifestyle, Retail

Services

Influencer marketing, Social Media

Viridian produceert voedingssupplementen die een 100% natuurlijke bijdrage aan je lichaam leveren. Omdat het een redelijk nieuwe naam op de Nederlandse markt is, is het 3sixtyfive gelukt merkbekendheid en sales te verhogen, door middel van eerlijke en informatieve influencer content.

Challenges

Het doel is potentiële klanten kennis te laten maken met de natuurlijke producten, maar Viridian heeft nog weinig aan marketing gedaan om het merk te promoten bij de doelgroep. Onze doelstelling is dus het verhogen van merkbekendheid en sales.

Solution

De juiste producten kunnen ervoor zorgen dat je je zoveel beter voelt, wat past bij de ‘self love’ trend. Influencers nemen volgers mee in hun routine, en delen waarom dit soort supplementen een noodzakelijke en fijne bijdrage zijn aan hun levensstijl. Hierdoor ontstaat 100% authentieke content.

Impact

Drie geweldige vrouwelijke influencers hebben samen voor deze campagne meer dan 25 content stukken op o.a. Instagram, YouTube en blog gecreëerd met een gezamenlijke bereik van 161K impressies. Dat was ruim 160% boven onze afgegeven target.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.