Een sociaal platform bouwen voor Unit Victor

Stichting Unit Victor NLD is er voor veteranen die niemand achterlaten. Ze zijn de verbinder tussen (oud-)veteranen en een centraal punt met nieuws en events voor veteranen.

De stichting was op zoek naar een manier om veteranen die het nodig hebben, eerder hulp te bieden. Onderzoek toont namelijk aan dat veteranen die mentale klachten ontwikkelen, een zorg uitstel van zo’n acht tot tien jaar hebben. De stichting had behoefte aan een app, waarmee via telefoondata preventief gesignaleerd kan worden wanneer er bij een veteraan veranderingen in de gemoedstoestand plaatsvinden. Hierdoor kan hij of zij eerder hulp krijgen.
This is an optional caption for images.
Unit Victor testimonial
Om veteranen een hart onder de riem te steken, ontwikkelde de stichting in samenwerking met Endeavour de app Unit Victor. Dit is een gratis app, speciaal voor veteranen. Met deze app kunnen veteranen contact houden met de kameraden waarmee ze gediend hebben en oud-collega’s terugvinden. Daarbij toont de app relevante nieuwsitems, evenementen en informatie uit de veteranenwereld. Ook kunnen gebruikers met deze app de hoeveelheid telefoongebruik en beweging bijhouden. Met deze informatie kan vroegtijdig gesignaleerd worden of er veranderingen plaatsvinden in de gewoonten van de gebruiker.
 
 

Long term plans

De app is een beveiligde online ontmoetingsplek geworden, met allerlei extra’s als relevante informatie, nieuws en evenementen. Als het mentaal niet goed gaat met iemand, kan diegene via de app oud-collega’s vinden bij wie hij of zij aan één woord genoeg heeft. Ook kan je binnen de app direct contact opnemen met instanties en nuldelijnswerkers. Langetermijndoelstelling is om mentale klachten bij veteranen vroegtijdig te signaleren en hiermee het ziekteverloop te beperken.

Blijf betrokken

Ook na oplevering van diverse middelen blijven we verbonden met Engage. Zo gaan we nog een digitaal meetplan uitrollen om de effectiviteit van middelen te verhogen.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.